Vårt digitale DNA

Vi leverer resultater, ikke rapporter

De som jobber her, ønsker å se resultater av det vi jobber med, ikke bare lage fine rapporter. Vi ønsker å jobbe med sammen med kundene våre å oppnå noe. Vår utvikling skjer på lag med de kundene vi jobber med. Derfor ønsker vi å være med på hele den digitale reisen til våre kunder – gjennom strategi, rådgivning og implementering. Det innebærer en stor bredde og faglig dybde i kompetansen vi besitter og tjenestene vi tilbyr.

Vi lærer kontinuerlig og søker ny innsikt

Vi jobber aktivt for å alltid være oppdatert på fag og teknologi. Vi søker hele tiden innsikt og læring som sikrer at vi er relevante, utvikler oss faglig og forbedrer oss, noe vi viderefører til våre kunder. Våre ansatte gis tidlig mye tillit og ansvar - og i tverrfaglige team utfyller og utfordrer vi hverandre.

Vi jobber dynamisk og tar i bruk ny teknologi

Hos oss er gamle vaner til for å brytes. Kan noe forbedres er vi ikke sene med å endre praksis. Vi er opptatt av en åpen kundedialog hvor vi deler ideer, synspunkter og forslag. Det skaper en god dynamikk og større treffsikkerhet i tiltak løsninger. Vi benytter moderne teknologi for å understøtte våre digitale tjenester og leveranser.

Vi skal ha det gøy på jobb!

KPMG Digital kjennetegnes av lave skuldre og lite selvhøytidelighet. Vi har det gøy på jobb, og i kundeoppdrag og utvikling av våre tjenester verdsetter vi et mangfold av synspunkter. Alle på teamet, uansett erfaring, er klare for å rulle opp ermene og delta i videreutviklingen av vår fagmiljø.

Vi er nysgjerrige og tør å gjøre ting på en ny måte

Vi jobber mer enn gjerne med de som ønsker å prøve nye ting og flytte grenser - enten det er våre kunder, samarbeidspartnere eller kollegaer i inn- og utland. Det gjør at hverdagen blir spennende og prosjektene våre enda mer fremtidsrettede. For å lykkes med dette må vi alle tørre å prøve og feile.

Kontaktperson:

Clint Sookermany

Partner – Head of KPMG Digital

E-post
clint.sookermany@kpmg.no