Karriere

Vi brenner for å løse problemer, skape gode kundeopplevelser og synlige resultater i grensesnittet mellom teknologi og forretning.

Vil du være med på å bygge Norges ledende konsulentmiljø?

For å vokse og utvikle oss videre er vi på jakt etter de skarpeste rådgiverne i markedet til nasjonale og internasjonale oppdrag!

Hos KPMG Digital har vi et hurtigvoksende digitalt miljø og har gjennom de seneste 12 måneder vokset med mer enn 50 prosent.

Vi er nå mer enn 110 konsulenter som brenner for å jobbe med digitalisering og transformasjon og vi trenger enda flere digitale kollegaer. Vi søker etter innovative og kreative medarbeidere med en passion for å kombinere teknologi med forretning, og som like å tenke «outside the box». 

Er du en problemløser? Er du ambisiøs og sulten på å hjelpe Norges fremste virksomheter med å finne morgendagens løsninger? Hos oss blir du del av et sosialt og innovativt fagmiljø. Vi har også et globalt nettverk med ekspertise i verdensklasse.

Vi trenger initiativrike folk som klarer å tenke stort, men samtidig utvikle gjennomførbare og konkrete strategier og løsninger.

LEDIGE STILLINGER I KPMG DIGITAL

Ansetter rekordmange fra skolebenken

Kontaktperson:

Clint Sookermany

Partner – Head of KPMG Digital

E-post
clint.sookermany@kpmg.no